Go to Top

Nyheder

September 2014

Kaj Bisgård ApS er igen blevet kåret til Gazelle virksomhed. Kåringen foretages af dagbladet Børsen ud fra opgørelse over virksomheder i vækst.
Børsen – gazelle 2014

1. juli 2013

Så er vores nye firmabil ankommet og den ældste skurvogn er blevet malet og har fået nye reklamer på. Det er blevet et helt fint træk.

2. juni 2013

Så er vores nye opdaterede hjemmeside i online, vi håber at I kan lide den. Besøger du siden fra en smartphone, så ryger I ind på det nye mobilsite. Dette skulle gerne gøre siden mere brugervenlig for besøgende der søger os via deres mobiltelefon.

Af andre nye ting skal også nævnes “kundeudtalelser” under menupunktet “Profil”. Vi håber at flere af vores kunder vil lægge en udtalelse ind på siden om det arbejde vi har udført hos dem.

Husk endelig også at besøge vores Facebookside. Tryk “Syntes godt om” og du vil løbende kunne følge med i hvad vi går og arbejder med.

Februar 2012

Vi har nu fået vores egen side/profil på Facebook.

Følg med i hvad vi laver.

Besøg os på Kaj Bisgård ApS, Murer- & aut. Kloakmester

og klik på “Synes godt om”.

Januar 2012

Kaj Bisgård ApS er blevet registreret forhandler af Wehomini minirensningsanlæg. Et gennemprøvet og velfungerende anlæg fra KWH Pipe.

Læs mere om minirensningsanlæg her.

Efteråret 2011

Til den kommende sæson med vintervedligeholdelse har vi købt
en 1,4 kbm Epoke saltspreder til montering på ladbil.

Med saltsprederen kan vi nu tilbyde vore kunder glatførebekæmpelse.

Ring for yderligere information og priser.

24. marts 2011

Vores 2 lærlinge, Steffen Bisgaard og Mads Nielsen er netop blevet udlært.

Vi ønsker Steffen og Mads tillykke med svendebrevet.

Steffen og Mads fortsætter begge i firmaet.

Maj 2010

På grund af stigende aktivitet indenfor entreprenørarbejde, så har vi netop byttet vores Hydrema 906C med en Hydrema 906D grave-/læssemaskine.

Med den nye Hydrema 906D står vi parat til at betjene vore kunder med en af markedets mest effektive og fleksible grave-/læssemaskiner.

Vores nye Hydrema er monteret med Microdigger XC2PLUS intelligent maskinstyring, for størst mulig nøjagtighed og produktivitet i arbejdet.

Maskinen er også monteret med Trelleborg Twin-dæk for størst mulig fremkommelighed i vanskeligt terræn, en klar fordel ved f.eks. drænopgaver.

December 2009

Til den kommende vintersæson har vi indkøbt en ny Præstbro PU-3300 sneplov til vores rendegraver.

Med den nye sneplov kan vi tilbyde vore kunder en endnu bedre og hurtigere rydning af veje og pladser. Læs mere under “snerydning”.

Gazelle virksomhed 2009

Kaj Bisgård ApS er netop blevet kåret til Gazelle virksomhed 2009. Kåringen foretages af dagbladet Børsen ud fra opgørelse over virksomheder i vækst.
Børsen – gazelle 2009