Go to Top

Tilbygning

Drømmer du om at udvide din ejendom med en tilbygning, en ny carport eller lignende? Hos Kaj Bisgaard ApS har vi mere end 35 års erfaring som  murer- og tømrermester for både private, offentlige og erhvervsdrivende. Vi er enormt fleksible og lægger stor vægt på at imødekomme personlige idéer og behov. Derfor planlægger og udfører vi enhver opgave efter kundens individuelle ønsker, hvilket giver dig et fleksibelt og personligt forløb.

Det gode murerhåndværk

For os er det afgørende at vi leverer et stykke arbejde vi kan stå inde for – hver gang. Dette opnås kun igennem mangeårig erfaring og ekspertise, samt naturligvis rettidig omhu og øje for detaljen i selve opgaveudførelsen. Ligger dele af opgaven uden for vores arbejdsområde, så har vi igennem mange år opbygget et netværk af samarbejdspartnere som vi ved leverer et stykke arbejde af den håndværksmæssige kvalitet vi forlanger.

Tilbygning

Vi aftaler gerne et indledende møde hvor vi kan forventningsafstemme, høre om dine byggedrømme og se nærmere på forholdende omkring projektet. Tag endelig kontakt på tlf. 98 38 54 07 og hør nærmere. Vi arbejder i et større område omfattende bl.a. Støvring, Nibe og Aalborg.